Saltar a continguts

Centre Recreatiu Empordanès de Vilatenim

Navegació

Menú principal

Fundació

Construcció local social
Ampliar imatge
Fundació
Fundació i Història

L’entitat fou fundada l’any 1946, concretament el dia 24 de juliol de 1.946, fou inscrita al Registre del Govern Civil de la província, el motiu fou la necessitat de tenir una sala de ball pròpia, per la joventut del poble, ja que fins al moment havien d’anar a Figueres o altres pobles de la comarca que ja en disposaven, per això un grup de persones començà a parlar de la necessitat de tenir-ne una, no solament per atendre la joventut, sinó perquè els altres pobles en tenien i no es podia ser menys.

L’any 1969 calgué refer els Estatuts en compliment del nou reglament vigent.

L’entitat estableix que la seva finalitat “és l’esbarjo honest dels seus components, és a dir, celebrar balls per als socis i els seus familiars, concerts, espectacles i altres funcions anàlogues i serveis de cafè”.

L’any 1994 es van refer els Estatuts en compliment a la nova normativa i traduir-los al català.

La modificació dels quals estableix l’actual finalitat “l’organització de balls, concerts, i activitats recreatives i culturals.

L’àmbit i l’extensió d’aquesta entitat comprèn el terme municipal de Vilatenim.

L’any 1.994, ens varem veure afectats per l’estudi informatiu i estudi d’impacte ambiental “Desdoblament de la carretera C-260 de Figueres a Roses”, al qual varem presentar al•legacions amb data del dia 10 de gener de 1.994, i en el qual el local social de l’entitat quedava totalment afectada i havia d’esser derruïda.