Saltar a continguts

Centre Recreatiu Empordanès de Vilatenim

Navegació

Menú principal

Notícies

10/01/2015
FESTA SANT ANTONI 2.015

NOVETATS EN LA FESTA SANT ANTONI 2.015

 

Ja tenim tancat el programa de la Festa petita de Vilatenim, en honor al nostre patró Sant Antoni Abad, que és farà el proper cap de setmana, dies 17 i 18 de Gener de 2.015.

Les novetats per aquesta edició, seran al diumenge 18 de gener, on iniciarem els actes amb una cercavila amb el grup GRALLER, que començaran a la seu del Consell Municipal de Vilatenim, cr Nou de Vilatenim, número 11,  a les 11 del matí, i faran una volta pels carrers del poble, per acabar cap a les 12 a la plaça del poble de Vilatenim.

Una altra novetat serà el diumenge a la tarda, on al local social "La Sala", carretera de Roses, a les 5, és farà la representació de danses tradicionals del Països Catalans, a càrrec de l'Esbart Dansaire de Figueres.

També dins els actes, el dissabte, mantenim el tradicional campionat de botifarra, aquest any celebrarem l'edició cinquena, i també els jocs de taula per mainada, tots ells al local del Consell Municipal de Vilatenim.

Així mateix, ja el diumenge al matí, és realitzarà un concert a càrrec de la Coral de Vila-sacra, a l'Esglèsia, a 2/4 d'una del migdia, i tot seguit, a la una Ofici Solemne, i a la sortida del mateix, cap a 3/4 de dues, benedicció dels animals doméstics.

Us esperem a tots!!!1

Vilatenim estem de Festa.

Annex: Programa de mà  (doc 313.50KB)